GEOMETRIC

IMG_05522(2)

Godmorgon! Hoppas att ni alla hade en bra helg! Det hade jag men som vanligt så tog den slut liiiite för snabbt och här sitter jag med en måndag framför mig igen, haha. Outfitbilderna är i alla fall från igår och koftan jag har på mig är min nya mysfavorit. Jag åker i den till jobbet nästan varje dag för att jag inte klarar av att dra av mig den, hehe. Så himla skön! Nej, nu är det hög tid att göra mig i ordning. Dagens lucka kommer upp lite senare!

Good morning! Hope you all had a great weekend! Mine was perfect but as usual it ended way too fast and here I am with a Monday in head of me again, haha. The outfit pictures are from yesterday and the sweater I’m wearing my new favorite. I go to work in it almost every day because I can’t manage to take it off, hehe. So comfy! No, now it is high time to get ready. Today’s advent calendar door comes up a little later!

Outfits December 20147 IMG_05322 Outfits December 20144 IMG_05022 Outfits December 20145

Kofta: Sheinside (här), Jeans: TopShop, Boots: Roots, Hatt: H&M

Cardigan: Sheinside (here), Jeans: TopShop, Boots: Roots, Hat: H&M

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!