SECOND SUNDAY OF ADVENT

Collage37IMG_02122

Godmorgon! Först och främst vill jag bara tacka alla er som kom förbi bloppisen igår, det var superkul att få träffa er och se lite vilka ni egentligen är där på andra sidan, haha. På tal om bloppis så blir det nog en liten här på bloggen också, jag valde ut några av mina favoriter igår så att ni också kan få chansen att fynda lite. Hur som helst, idag är det Söndag och andra advent och jag och Jesper har haft jultema sedan igår kväll då det blev Love Actually, glögg och lussebullar i soffan. Nu ska vi äta en mumsig frukost och sedan iväg på Gamla Stan’s julmarknad, äta lunch på något mysigt ställe och sedan julklappsshoppa. Har jag sagt att jag älskar julen? Well, I do (; Ha en superdag!

Good morning! First and foremost, I just want to thank all of you who came by the flea market yesterday, it was super fun to meet you and see a bit who you are there on the other side, haha. Anyway, today is Second Sunday of Advent and Jesper and I have had a Christmas theme since yesterday evening when we watched Love Actually, drank mulled wine and had saffron buns on the couch. Now we’ll eat a yummy breakfast and then off to the Old Town’s Christmas market, have lunch at some nice place, and then Christmas shopping. Have I told you that I love Christmas? Well, I do (; Have a really great day all of you, catch you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!