LUCKA 6 – JULFILMER

christmas-movies

En av de bästa sakerna med December är utan tvekan alla julfilmer! Jag tycker att det är sååå mysigt att värma på lite glögg, ta fram pepparkakor och sätta på en julfilm. Snacka om stämning! Här har ni alla mina favoriter, några av dem är nyheter för i år som jag precis upptäckt! Favoriten av dem är ”The most wonderful time of the year”, det är en TV-movie så den är inte gjord med någon speciellt stor budget men den var sååå mysig och riktigt julig. Hamnar utan tvekan på ”titta-på-varje-år-listan”, haha. Har ni några favoritjulfilmer? Tell me!

One of the best things about December is without a doubt all the Christmas movies! I think it’s sooo cozy to heat up some mulled wine, bring out gingerbread and put on one of these movies. Talk about Christmas feelings! Here you have all of my favorites, some of them are news for this year that I just discovered! The favorite of the new ones is ”The Most Wonderful Time of the Year”, it’s a TV movie so it is not made with a big budget but it was sooo cozy and really Christmassy. Do you have any favorite Christmas movies? Tell Me!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Polarexpressen! Ser den varje år verkligen och får inte nog! Haha. Är nog den enda jag har som julfilm, men tack för dina tips här ovan! Ska kika in dem nu i december 🙂

  Moa | hobbyfotograf 2014-12-10 20:26:24 http://nouw.com/moahakansdotter
  Svara
  • Svar på Moa | hobbyfotografs kommentar.

   Polarexpressen är en av mina absoluta favoriter också! Det är liksom den som fick mig att börja gilla julfilmer från början! Haha. Men om du gillar den tycker jag absolut att du ska spana in några av mina andra tips också 🙂

   Kram!

   Fanny Staaf 2014-12-12 19:02:59
   Svara
 • Min favorit är utan tvekan The Holiday. Ser de varje december. Men ska ta och spana in några av dina tips för vore ju kul att förnya sig lite haha 😉

  Emmy 2014-12-10 11:53:24
  Svara
 • Vart kan man se filmerna? Kan inte hitta dem någonstans (Bara Polarexrpressen och While you were sleeping finns på Netflix). Kram

  Sara 2014-12-08 20:30:44
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Lite överallt! Tycker aldrig att Netflix har något jag vill se… haha. Alla finns ju att hyra eller köpa på tex CDON eller Amazon men nästan alla finns även på Swefilmer.se och alla på Piratebay!

   Lycka till! 🙂 Kram

   Fanny Staaf 2014-12-08 20:44:57
   Svara
 • Vart kollar du på filmer någonstans? 🙂

  Malin 2014-12-08 16:36:26 http://edvarsson.for.me
  Svara
 • Nu är det jul eller på engelska: The santa claus. ettan tvåan och trean är de enda julfilmerna jag kan se! Blir bara besviken när jag tittar på andra då de inte håller alls samma nivå!

  Emelie 2014-12-06 22:54:18
  Svara
 • Åhhh julfilmer är det mysigaste som finns!! Min favorit är (bland annat) Ensam hemma filmerna!:)

  Sara 2014-12-06 12:09:34
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Det är det verkligen! Jag växte inte upp med de filmerna och därför har jag inbillat mig att man kanske inte tycker de är så bra som vuxen men jag kanske ska ge dem en chans ändå 🙂

   Fanny Staaf 2014-12-08 20:53:54
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!