VILLA GODTHEM’S JULBORD

Julbilder 20146

Hej på er! Hoppas ni haft en underbar fredag hittills. Igår kväll var jag med mamma, pappa och Jesper och åt ett helt fantastiskt julbord på Villa Godthem på Djurgården. För sillälskare som oss var det sillhimlen men det blev även glögg, det klassiska julbordet x10 och galet goda efterrätter och knäck. Jag fick inte så bra bilder tyvärr men det var så mysigt så att jag ändå ville lägga upp något (: Idag ska jag fortsätta rensa ur det sista ur garderoberna inför bloppisen i morgon, ni kommer väl? Jag har flera säckar med bara skor.. haha. Så har ni 38-40 finns det mycket att fynda! Men även en massa klänningar, ytterplagg och annat. Nästan allt kommer ligga mellan 20-200 kronor.

Så en liten påminnelse: Bloppisen är imorgon Lördag, Kl 11-14.30 på Fou, Hamngatan 2. Glöm inte att ta med kontanter! Gärna små då min växel är lite begränsad, haha. Hoppas att vi ses imorgon, längtar! (:

Hello there! Hope you all had a wonderful Friday so far. Last night I was with mom, dad and Jesper and had an absolutely fantastic Christmas dinner at Villa Godthem on Djurgården. For herring lovers like us, it was the herring heaven but also mulled wine, the classic christmas food x10 and crazy tasty desserts, and toffee. I didn’t get that many good pictures, unfortunately, but it was so cozy that I wanted to publish some anyways (: Today I will continue to clean out the last of my closets before the flea market tomorrow, you will come, right? I have several bags with only shoes .. haha. So if you are a size 38-40 there is much to choose from! But also a lot of dresses, outerwear and more. Almost everything will cost between 20-200 swedish crowns.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!