LUCKA 5 – CHRISTMAS DRESSES

lucka5 dress1

1. / 2. / 3. / 4. 

dress2

1. / 2. / 3. / 4. 

dresses3

1. / 2. / 3. / 4. 

dresses4

1. / 2. / 3. / 4. 

Nu är det hög tid att börja leta efter en klänning till julafton eller kanske julfesten? Här ovan har ni några av mina favoriter. Jag har beställt en själv men den fanns inte i lager just nu och när jag pratade med företaget sa de att de trodde att den skulle hinna fram till jul men inte var helt säkra. Jag får helt enkelt hålla tummarna, annars blir det sista-minuten-shopping ändå även fast jag skulle vara i så god tid i år, haha. Hoppas att ni hittar en egen favorit ovan!

Now it’s time to start looking for a dress for Christmas Eve or a Christmas party perhaps? Above, you have some of my favorites. I have ordered one for myself but it wasn’t in stock right now and when I talked to the company they said they thought I would get it before Christmas but they weren’t entirely sure. I’ll just keep my fingers crossed! Hope you can find your own favorite above!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!