ON MY WAY

Desktop74

Hej på er! Nu är jag klar med allt jag hade på min to-do-list idag så nu ska jag bara sitta och redigera bilder, pyssla med lite inlägg och svara på era kommentarer resten av eftermiddagen. Riktigt härligt! I morgon har jag en helt fullspäckad dag så det är nog bra om jag förbereder lite redan idag så att det inte blir allt för tomt här i morgon. Outfitbilderna är från här om dagen när jag skulle iväg på ett möte, jag hade en riktigt dålig hårdag och ont i huvudet men det fick bli lite bilder ändå eftersom att jag tycker så mycket om tröjan och mina nya stövlar. Hope you like it!

Hello there! Now I’m done with everything I had on my to-do-list today so now I’ll just sit and edit images, make some posts and reply to your comments the rest of the afternoon. Really lovely! Tomorrow I’ completely fully booked all day so it’s probably good if I prepare a bit today so that it won’t get too empty here tomorrow. The outfit pictures are from the other day when I was away on a meeting, I had a really bad hair day and my head hurt but I had to take some pictures anyway because I love this knit and my new boots so much. Hope you like it!

Outfits December 20142IMG_01452Outfits December 20143

Tröja: Gina Tricot, Stövlar: Nelly (här), Väska: Zara

Knit: Gina Tricot, Boots: Nelly (here), Bag: Zara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!