5 THINGS

IMG_01762

Veckans snittblommor: Vita tulpaner med vaxblommor i min fina hjärtformade vas.

Weekly cut flowers: White tulips with wax flowers in my heart-shaped vase.

IMG_01912(3)

Favoriter just nu: Min fina adventskalender från Åre Choklad som jag fick av mamma och NK’s julte.

Favorites right now: My beautiful advent calendar from Åre Chocolate that I got from my mom and Christmas tea.

maison_belle_cleaning_without_chemicals

Aldrig trodde väl jag att jag skulle ha en städfavorit men nu har jag det! Denna spray som jag använder när jag torkar av borden eller städar i köket och badrummet doftar underbart av jul. Det blir ju nästan kul att städa med denna, haha. Ni hittar den här.  Bilden är lånad av Maison Belle, tyckte den var så fin!

I never thought I would have a cleaning favorite but now I do! This spray that I use when I wipe my tables or clean up in the kitchen and bathroom smells wonderfully of Christmas. It’s almost fun to clean now when I have this, haha. You can find it here. The picture is borrowed from Maison Belle. 

IMG_01812(2)

Två julfavoriter som kommer fram snabbast ur jullådan varje år! Jag tycker att Hyacinter är mycket finare i glas och utan jorden än nerplanterade även om det också är fint. Ni hittar de fina hyacintglasen här. 

Two christmas favorites that I love picking up from the christmas box every year! You can find the vases here.

IMG_01662

Ni har väl inte missat att jag fortfarande säljer smyckestavlorna vi designade för UF? Den perfekta julklappen till mamma, syster, kompis, mormor eller farmor! Vid intresse, maila mig på [email protected].

Love this jewelry hanger that me and my friends designed and made a few years ago. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Åh, har också Åres chokladkalender! Undrar om din också är utan ”väggar”? Så att pralinerna liksom ”åker runt” i lådan och blandar sig om man lutar kalendern/inte är försiktig? Blev så paff nämligen när jag öppnade första luckan och den visade sig vara TOM(!), eftersom alla praliner åkt över på en och samma sida, haha.. Som sagt, bara nyfiken 🙂 <3

  Julia 2014-12-04 15:01:53 http://www.juliariis.devote.se
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hahaha ja min är precis likadan!! Blev också så himla förvånad när jag öppnade och det var helt tomt, haha. Det tråkiga är att jag aldrig har fått den pralinen jag skulle få den dagen så jag vet inte riktigt vad det är jag äter, men gott är det ju som tur var i alla fall 😉

   Kram!

   Fanny Staaf 2014-12-05 10:13:08
   Svara
   • Svar på Fanny Staafs kommentar.

    Haha precis så är det för mig med! Man får gissa lite på smaken helt enkelt 🙂 men det är ju lite tråkigt när det står vad det ”ska” vara i varje lucka också stämmer inte det. Tror det är en ren miss som Åre chokladfabrik gjort helt enkelt, med tanke på att det är första året de har en kalender. Förhoppningsvis ändrar dem väl det till nästa år, haha!

    Julia 2014-12-05 11:52:45 http://www.juliariis.devote.se
    Svara
 • Hur gör man så att hyacinterna inte blir alldeles sneda? 🙁

  Julia 2014-12-04 09:52:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!