LUCKA 1 – SAFFRANSBULLAR MED FYLLNING

IMG_84332(2) lucka1 . . . . . Bloggbilder hv1414(2)

Åh, äntligen är vi igång! Årets julkalender kickas igång med ett recept som jag anser att man vill ha ganska tidigt i december. Lussebullarna är oftast det man bakar först och sedan kommer allt godis och annat smått och gott. Jag ville prova på något nytt i år så istället för de klassiska lussekatterna så gav jag mig på saffransbullar med fyllning. Det var snäppet mer komplicerat men det blev supergott och det är absolut något jag kommer göra nästa år igen! Dessutom så blev bullarna gigantiska så när jag och Jesper vill ha en på kvällen så delar vi alltid på en. Med andra ord räcker de hela julen!

Oh, finally December is here! This year’s advent calendar is started off with a recipe that I thought you’d want early in December. Saffron buns are usually what I make first, then comes all the candy and other goodies closer to christmas. I wanted to try something new this year, so instead of the classics I made saffron buns with filling. It was a bit more complicated, but it was super tasty and it’s definitely something I will do again next year! In addition, the buns are gigantic so when Jesper and I want one we always share it which makes them last the whole Christmas season!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!