DECEMBER 1

IMG_82422IMG_82352IMG_82462

Godmorgon, 1a December! Jag jobbar öppning till stängning idag så jag kommer tyvärr inte kunna njuta av den lika mycket som jag hade velat men bara att jag vet att Decmeber äntligen är här får mig i stämning. Jag började dagen med den första tepåsen från min teadventskalender och vörtbröd med skinka på.

Sedan vill jag bara tacka alla er för att ni är så himla underbara! Ni har inte bara kommenterat mer och gett mig mer respons på inläggen den senaste tiden (så himla härligt, gör mig supertaggad!) utan ni har skrivit såååå fina saker. Jag blir helt rörd varje gång jag går in och läser! Jag ville bara säga att jag verkligen uppskattar varenda en av er och blir verkligen varm ända in i hjärtat av att läsa era kommentarer. Världens största kram till alla er!

Good morning, 1st December! I work opening to closing today so I will unfortunately not be able to enjoy this day as much as I had wanted to but just that I know that Decmeber finally here gets me in the mood. I started the day with the first tea bag from my te advent calendar and a swedish christmas bread with ham.

And, I just wanted to thank all of you for being so amazingly wonderful! You have not only commented more and given me more feedback on posts lately (so amazing, makes me really happy!) But you have written me soooooo nice things. I am totally moved every time I log in and read your comments! I just wanted to say that I really appreciate every one of you. The world’s largest hug to all of you!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Fanny du är såå värd alla gulliga kommentarer ! Det finns ingen annan bloggare som förmedlar lika mycket mys, kvalitet och inspiration som du gör ! All kärlek till dig <3

  Helle 2014-12-02 09:00:14
  Svara
 • Trist att jobba så länge just idag, men hoppas din dag blev härlig ändå! 🙂

  Och tack själv för en helt underbar blogg, absolut min stora favorit! Du tar så fina bilder, är inspirerande, har snygg stil och verkar vara en så jordnära och go tjej. Stor kram till dig med!

  Emmy 2014-12-01 23:53:00
  Svara
  • Svar på Emmys kommentar.

   Det blev den verkligen! 🙂

   Tusen tack för din fina kommentar, blir verkligen så himla glad! Kram!

   Fanny Staaf 2014-12-02 17:38:52
   Svara
 • Vad fin du är på bilderna! Så otroligt vacker! Glad första december! 😀

  Michelle Mariolina 2014-12-01 17:36:59 http://michellemariolina.blogg.se
  Svara
 • Ja det är verkligen VI som ska tacka. Din blogg är typ..den mysigaste och bästa bloggen jag vet. Och då har jag läst många bloggar. Du lyckas verkligen förmedla en riktig stämning i din blogg och det är fasen inte många som klarar av, så TACK till DIG för att man blir helt varm och inspirerad inombords när man läser den, speciellt nu i juletid,! KRAM

  Ida 2014-12-01 16:10:47
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Blir sååååå himla glad. Tack för din kommentar! Jag försöker verkligen satsa på just det med känslan och vill att alla som kommer in på bloggen ska klicka bort den lite gladare än de var när de klickade fram den! Haha 🙂

   Stor kram!

   Fanny Staaf 2014-12-02 17:32:16
   Svara
 • Tack för en jättebra blogg Fanny! Kram till dig!!

  Elin 2014-12-01 11:27:24
  Svara
 • Det är VI som ska tacka dig för din helt fantastiska blogg som jag älskar att gå in och läsa på varje dag! <3

  Maja 2014-12-01 10:11:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!