DEAR SANTA….

dearsanta

I morgon är det första December och det är nog då julklappsshoppingen börjar på allvar för folk, jag själv är dock nästan helt klar med alla mina redan, haha. Lite tråkigt är det men samtidigt skönt att inte behöva stressa över det och jag kan lägga min tid på julbak, pyssel och mys istället. Det är i alla fall dags att skriva en liten önskelista att skicka till tomten och i år var min ganska lång snabbt. Det har förmodligen att göra med att jag har försöka spara in en massa extrapengar till Australien och därför inte shoppat så mycket på flera månader.

På min lista står i alla fall nya lakan, Chanel’s matta topplack, en beige kappa (gärna den superfina från Zara), en iPhone 6 då min 4a jag haft sedan den släpptes inte ens kan öppna Snapchat längre, haha, ett enkelt och fint guldhalsband som jag kan ha på mig jämt, en ny parfym, en marmorbricka med kanter, svarta ”Halfmoon Magic” från Le Specs, lite sminkpåfyllning av mina Sverigefavoriter inför flytten, många bra böcker (många av er har tipsat mig om Jojo Moyes), enkla smycken, en iPad som tydligen ska vara väldigt smidig att ha till min utbildning och nya underkläder. Så, nu får jag hålla tummarna för att tomten läser min blogg! Jag har ju varit så snäll i år (;

Tomorrow is December 1st and it’s probably when the Christmas shopping begins for real. I, however, is almost completely finished with all the gifts I’m going to buy already, haha. A bit boring but nice to not have to feel stressed out about it and now I can put my time on Christmas baking, crafting and christmas instead. But it’s time to write a wish list to send to Santa and this year mine was rather long early. It probably has to do with that I’ve been trying to save some extra money to Australia and therefore haven’t shopped much for several months.

On my wish list you’ll find new linens, Chanel’s matte topcoat, a beige coat (preferably the one from Zara), an iPhone 6 when my 4th I’ve had since it was released van’t even open Snapchat anymore, haha, a simple and beautiful gold necklace I can wear all the time, a new perfume, a marble tray with edges, black ”Half Moon Magic” from Le Specs, makeup refill of my Sweden Favorites, many books, simple jewelry, an iPad that apparently will be very useful for my studies and new underwear. So, now I’ll keep my fingers crossed that Santa reads my blog!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Såg att du önskat dig marmor! Jag säljer igaliensk carraramarmor på instagram, @marmorbrickor

  Emma 2014-11-30 22:49:57
  Svara
 • åh, var kommer det snygga halsbandet ifrån?

  Johanna 2014-11-30 16:04:33
  Svara
 • Så fina tips! Vart kommer underklädessättet ifrån?

  Katarina 2014-11-30 14:34:32
  Svara
 • Åh alltså jag fullkomligt älskar din blogg, blir så inspirerad varenda gång jag kikar in!
  Och det ska bli så spännande att se hur det blir nu när du flyttar till Australien, jag är själv väldigt sugen på att åka till Australien eller USA. Har en termin kvar i gymnasiet och sen får vi se hur det blir! Men jag är så stressad över att inte veta vad jag vill göra… Publicerade precis ett inlägg om det på min blogg och jag undrar om du känner igen dig i det och kanske om du kan skriva något inlägg om hur man ska tänka eller liknande?
  Många kramar, Nicole.

  Nicole 2014-11-30 13:17:28 http://nicoleholmberg.for.me
  Svara
  • Svar på Nicoles kommentar.

   Gud så glad jag blir! Tusen, tusen tack för din fina kommentar!

   Jag förstår precis vad du menar. Jag har också känt så och gör det väl kanske fortfarande delvis även fast jag vet vad jag ska plugga, vill bli i framtiden och vart jag ska bo nu och så. Jag tror att det är viktigt att tänka på att det första man gör inte är det man måste göra livet ut sen och att man har tid på sig att prova en massa saker. Det är det som är det fina med att vara ung! haha. Så jag tycker att du ska göra det du tycker är roligt. Jag valde bloggen efter gymnasiet då det är vad jag verkligen brinner för så jag har tagit ett jobb där jag fick ihop precis den lönen jag behövde för att betala räkningarna men samtidigt var ledig ganska mycket så att jag kunde jobba med bloggen på halvtid trots att den inte ger mig så mycket pengar. Du får helt enkelt tänka ut vad som känns roligast just nu och köra på det tills något annat känns roligare! 🙂

   Jag ska se om jag kanske kan fixa ihop ett inlägg om detta också framöver!

   Stor kram

   Fanny Staaf 2014-11-30 18:07:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!