BLOPPIS PÅ LÖRDAG!

Bloppisinbjudan

 

Här är den officiella inbjudan till bloppisen nästa lördag (den 6e December) som jag skrivit om tidigare!      Jag kommer alltså tillsammans med 11 andra grymma bloggare att sälja stora delar av min garderob på FOU. Allt från toppar och klänningar till kappor och skor, kanske en och annan väska. Garderoben har verkligen rensats ordentligt så jag vet inte riktigt hur jag ska få plats med allt på mitt lilla bord och klädställning, haha! Jag har tänkt hålla riktigt låga priser trots att jag bara använt det mesta en eller två gånger så det kommer absolut gå att fynda men tänk på att ha med er kontanter eftersom att jag är den enda i Sverige som inte har skaffat Swish än, haha. Det skulle vara så himla kul om ni som bor eller befinner er i Stockholm just den här dagen kunde komma förbi, om så bara för att säga hej (: Igen, varmt välkomna på lördag! Jag ser verkligen fram emot att träffa er.

Next Saturday, 11 other bloggers and I will sell a large parts of our closets to you readers at FOU in Stockholm. I’m really looking forward to it, It will be so much fun to meet some of you!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!