DW

IMG_98352

Äntligen har jag skaffat mig en silvrig Daniel Wellington med svart läderband, enligt mig är det den tidslösa klassikern av deras klockor! Jag har ju en guldig med brunt band och en med blå och vitrandigt band sedan innan men som sagt så känns denna mer användbar och tidslös. Jag köpte dessutom en precis likadan fast herr till Jesper i julklapp för två år sedan så nu matchar vi superfint! Haha. Min bror fick också en förra julen, det är härligt när en julklapp blir så lyckad så att man kan återanvända den! Vill du köpa en DW-klocka i julklapp till pojkvännen, något syskon, kompisen eller kanske dig själv får du 15% rabatt hos danielwellington.se fram till 31 December om du anger koden ”HolidayFanny” i kassan. Happy Shopping och trevlig helg!

I’ve finally got myself a silvery Daniel Wellington with black leather straps, according to me it is the timeless classic! I have a golden with brown stripes and one with blue and white striped straps since earlier but as I said, this one feels more useful and timeless. I also bought one just like this one but for men for Jesper for Christmas two years ago, so now we match! Haha. My brother also got one last Christmas, it’s nice when a gift becomes so so popular you can reuse it! Do you want to buy a DW-watch as a Christmas gift for you boyfriend, sibling, friend or perhaps yourself? You get 15% discount at danielwellington.se until December 31 if you enter the code ”HolidayFanny” at checkout. Happy Shopping!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!