NEVER PLANNING TO LET GO

IMG_96562

Hej igen! Dagen har blivit kväll och jag har gett efter för min trötthet och bäddat ner mig i soffan med veckans Paradise Hotell som jag inte hunnit se på än. Jesper har varit och köpt glass också så efter middagen blir det riktigt supermys här hemma. Detta är i alla fall vad jag hade på mig idag! Jag har helt och hållet kärat ner mig i min nya tröja som är så himla mysig och fin. Stövlarna är förresten också nya, efter 3 års suktande slog jag äntligen till på ett par lårhöga med klack. Jag använder ju mina utan klack så mycket men ville ha några med lite höjd också. Bilderna blev tyvärr inte så roliga då vi tog dem snabbt i farten, men men, det är ju trots allt kläderna som räknas!

Hello again! The day has become night and I have given in to my tiredness. Jesper just went to the store to buy ice cream so after dinner we will have a really cozy evening here at home. Anyway, this is what I wore today! I’m completely in love with my new sweater, it’s so cozy and nice. The boots are also new, after 3 years I finally bought a pair of thigh high’s with heels. I use my other ones so much but wanted a pair with some height too. The images didn’t turn out that great, but however, it is after all the clothes that counts!

Outfits November 201420 IMG_97062 IMG_97472 Outfits November 201421 IMG_97362Outfits November 201422

Tröja: Sheinside (här), Jeans: TopShop, Stövlar: Nelly (här), Klocka: Daniel Wellington

Knit: Sheinside (here), Jeans: TopShop, Boots: Nelly (here), Watch: Daniel Wellington

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!