DECORATING FOR ADVENT

IMG_94152(2) IMG_94302 IMG_94512 Julbilder 2014 IMG_95052 IMG_94582(2) IMG_94392 IMG_94452 Julbilder 20141

Idag har jag fixat lite jul i lägenheten! Jag satte upp stjärnan och ljusstaken i fönstren, ljusslingor överallt och julblommorna hade jag med mig hem från jobbet i tisdags så nu är jag helt redo för första advent i helgen! Senare idag har jag ett möte och sedan inte så mycket mer planerat men jag är sååå trött idag. Jag vet inte vad det är med mig men det enda jag kan tänka på är sängen, haha. Jag får ta mig en kalldusch och ta mig ut och fota lite så blir jag kanske pigg!

Today I Christmas decorated the apartment! I put up the star and lights everywhere and the christmas flowers I brought home from work last Tuesday so now I’m totally ready for the first Advent weekend! Later today I have a meeting and then nothing more planned but I’m sooo tired today. I don’t know what it’s with me but the only thing I can think about is my bed, haha. I’ll have to take a cold shower and go out to take some pictures, I hope that helps!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!