FIREPLACE

IMG_87452 IMG_87592 Vardagsbilder höst & vinter 201411(2) IMG_87932Vardagsbilder höst & vinter 201410(2)

Godmorgon onsdag! Fast dessa bilder är faktiskt från i söndags morse när jag var hemma hos mamma och pappa. Det bästa med att ha flyttat hemifrån är att det är så mysigt att komma hem igen! Istället för att inte uppskatta det alls så blir det riktig vardagslyx. Jag ser så mycket fram emot att fira jul där! Som vanligt så onsdagar så är jag ledig, så vad jag ska göra idag? Jo, jag ska julpyssla! Jag har insett att jag aldrig kommer hinna fixa alla recept, DIY, listor och allt vad det är jag ska bjuda på i kalendern i år i December (tänk att den börjar redan på måndag!!) så jag ska börja förbereda lite med två DIY’s idag och sedan ska jag faktiskt börja slå in lite julklappar. Myspys på högsta nivå! Nu vill jag bara att snöflingorna ska singla ner utanför fönstret också…

Good morning Wednesday! Though these photos are actually from last Sunday morning when I was at mom and dad’s. The best thing about moving away from home is that it is so nice to come home again! Instead of not appreciate it at all it becomes real everyday luxury. I really look forward to celebrating Christmas there! As usual, it’s Wednesdays so I’m off work, so what I’ll do today? Well, I’ll have a Christmas day! I have realized that I will never have time to fix all the recipes, DIY, lists, and all other posts I’m going to make for the calendar in December (crazy it starts on Monday !!) so I’ll start preparing two DIY’s today and then I’ll actually start to wrap some Christmas gifts. So cozy! Now I just want the snowflakes to float down outside my window too …

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Kan du inte tipsa om julfilmer? Kanske du gjort tidigare år men är ganska ny läsare. 🙂 Såg att du skrev det i ditt inlägg om att starta julen lite tidigare för att hinna med allt!

  Marika 2014-11-26 18:23:07
  Svara
  • Svar på Marikas kommentar.

   Hejsan!

   Vad kul med en ny läsare! 😀 Jag gör ett sådant inlägg i en av de första luckorna i julkalendern varje år, så det kommer snart 😀

   Fanny Staaf 2014-11-26 20:08:25
   Svara
 • Fy vad mysigt det ser ut! Hade öppen spis där vi bodde förut men inte nu och jag saknar det verkligen såna här dagar. Och speciellt när jag ser såna här bilder haha 😉 ser verkligen fram emot din kalender! Håller själv på att pyssla lite med julvimplar 🙂

  Emmy 2014-11-26 17:19:37
  Svara
  • Svar på Emmys kommentar.

   Ja det är verkligen något man inte uppskattar tillräckligt när man har det!

   Åhh, jag är själv så taggad på att börja med kalendern och det blir ännu roligare när ni säger att ni också är det 😀

   Kram!

   Fanny Staaf 2014-11-26 20:07:50
   Svara
 • Åh! Vilken mysdag! Nu blev man ju ännu mindre sugen på att sitta i skolan och plugga.. Hade såå gärna haft en sådan öppen spis i min framtida lägenhet, dröm! Har sagt det innan & säger det igen – har följt din blogg i ett par år nu och läst igenom större delen av ditt bloggarkiv – så otroligt mycket inspiration – favoriten alla dagar i veckan, längtar till julkalendern!! Kram!

  Eira 2014-11-26 12:49:00 http://www.fashionwardrobe.devote.se
  Svara
 • Hej Fanny!

  Vore jätteglad om du ville tipsa om lite fina julklappar till pojkvännen!

  Kram!

  Jennika 2014-11-26 10:17:48
  Svara
 • Åh vad mysigt ! Nu står öppen spis överst på önkelistan !

  Elvira 2014-11-26 10:02:37
  Svara
 • Alltså din blogg är så mysig och bjuder alltid på någon typ av inspiration. Läst den i flera år nu och det är så kul att hänga med i ditt liv! stor kraaaam

  emelia gunnarsson 2014-11-26 09:54:48 http://emelias.se
  Svara
 • Ser så mysigt ut! Rena drömmen med brasa

  Michelle 2014-11-26 09:46:01 http://michellesundberg.elsasentourage.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!