ADVENT CALENDAR

IMG_93892

God eftermiddag! Jag ville bara visa er presentkalendern jag har gjort till Jesper! Jag gjorde den för att han är världens finaste och bästa, men också för att jag fullkomligen älskar att köpa och slå in julklappar och såg ett tillfälle att få köpa och slå in 24 extra i ett svep, haha. Jag hoppas att han blir glad när han kommer hem och får syn på den! Jag har i alla fall fått pysselgrejerna jag skulle göra idag gjorda och ett av dem blev faktiskt riktigt bra (inte ofta jag säger det) så jag verkligen längtar efter att få visa er och skriva en tutorial! Nu ska jag värma på lite glögg och äta dagens fjärde mandarin!

Good afternoon! I just wanted to show you the gift calendar I have made for Jesper! I did it because he’s the world’s best boyfriend, but also because I just love to buy and wrap christmas presents and saw an opportunity to buy and wrap 24 extra ones, haha. I hope he’ll be happy when he comes home and sees it! I have in all cases finished the DIY’s I was going to do today one of them actually turned out really good (not often I think that) so I really look forward to showing you and writing a tutorial! Now I’ll heat up some mulled wine and eat my fourth tangerine!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • va gulligt!

  diman 2014-11-26 21:08:54 http://nattstad.se/dimand
  Svara
 • Gud vad fint! Från vilka butiker har du köpt presenterna? Jag blir lite sugen på göra en till min pojkvän 🙂

  Antonia 2014-11-26 19:13:16
  Svara
  • Svar på Antonias kommentar.

   Det tycker jag absolut att du ska! 🙂

   Jag har satt superduperförbud för Jesper på att läsa kommentarerna så att jag kan skriva lite mer ingående utan att avslöja något! Haha.

   Mycket har jag köpt på mataffären (Tuggumi, godis, trisslotter, tidning osv) men sedan har jag även köpt lite ”finare” grejer på Åhléns och NK och sedan har jag gjort några egna små presentkort med typ ”Jag lagar vilken middag du vill” ”Du får en 30 minuters massage” osv 🙂 Har plockat på mig allt jag kommit på i rätt storlek och prisklass de senaste veckorna! Haha.

   Lycka till! 🙂

   Fanny Staaf 2014-11-26 20:12:22
   Svara
 • Men vad fint gjort av dig! Och själva utformningen var ju hur söt som helst 🙂

  Emmy 2014-11-26 17:02:01
  Svara
 • Men åh så fint!!

  maria 2014-11-26 16:25:43 http://mariacharlotte.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!