5 THINGS

IMG_71872

Veckans snittblommor är vita Ranunclar! Hela min största vas är sprängfylld and I love it.

This week’s cut flowers is Ranuncles. My largest vase is totally full of them and I love it. 

IMG_80992

Min senaste beställning från Sheinside kom i veckan och jag blev faktiskt riktigt förvånad över kvalitén. De är ju superbilliga på sina kläder så man brukar alltid få räkna med att det är riktigt usel kvalité men denna gången kändes allt superlyxigt och var jättefint. Två tummar upp!

My latest order from Sheinside arrived last week and I was actually really surprised about the quality. They’re super cheap on their clothes so sometimes it’s really bad quality, but this time everything felt super luxurious and looked great. Two thumbs up!

IMG_81282

3 nya skal från iDiwia, tack så mycket!

3 new iPhone cases from iDiwia, thank you!

IMG_80212

Vi fick se lite blå himmel i onsdags, äntligen! Det var väl på tiden?

We got to see some blue sky last wednesday, finally! It was about time, right?

IMG_81292

Beställde för ett tag sedan 2 stämplar från Etsy. En ”Merry Christmas” som jag ska använda på årets julkort och en ”Made with love” som jag tänkte stämpla på små söta etiketter och knyta på allt hembakat som jag ger bort. Jag är så himla nöjd! Ni kan beställa egna stämplar här. 

I ordered 2 stamps from Sam’s Etsy store a while ago. A ”Merry Christmas” one that I will use on this year’s Christmas cards and a ”Made with love” one which I thought I’d use on small labels and tie on everything home baked that I give away. I’m so happy with them! You can order your own stamps here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Vilka mått tog du på dina stämplar? Hur lång tid tog leveransen?

  Linn 2014-12-01 11:55:31
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Jag tog 1,5×1 på ”Made with love” och 3×1,25 på Merry Christmas 🙂 Leveranstiden var superkort, tog typ 4 dagar tills jag fick den! Vågar dock inte lova att det blir så varje gång 🙂

   Fanny Staaf 2014-12-02 17:29:33
   Svara
 • snyggt 🙂

  Rebecca 2014-11-28 09:51:06 http://www.rebeccamikaelsdotter.com
  Svara
 • Hej! Vill också ha så superfina stämplar som du 🙂
  Gick in på länken, men greppade inte riktigt hur man skrev dit sin egen text?
  Hur gjorde du? (säkert superenkelt…)
  Kram

  Lina 2014-11-27 15:31:30
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Haha det kan verka lite knepigt men det är det inte 🙂 Skriv bara vad du vill ha för text i meddelandet när du gör beställningen!

   Lycka till! Kram

   Fanny Staaf 2014-11-28 17:17:52
   Svara
 • Har du beställt från sheinside innan? Jag funderar på att göra en beställning därifrån men är superosäker, främst kring leveranstiden och kvalitén på kläderna. Betalade du med paypal eller med kort direkt? 🙂

  Maja 2014-11-27 13:58:41
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Yes massor med gånger! Leveranstiden för mig brukar vara ca 2 veckor, ibland lite mer och kvaliten kan verkligen vara hur som helst. Jag har fått plagg som det känns som att de ska falla ihop bara jag rör dem och så har jag fått plagg som känns superlyxiga och som jag använt hur mycket som helst. Det är lite utav en chansning med andra ord!

   Paypal och Kort går lika bra båda två 🙂

   Fanny Staaf 2014-11-28 17:17:19
   Svara
 • Hej! Din blogg är såååå bäst! Vad har du för storlek när du beställer klänningar och blusar från sheinside? och hur är dem i storlek? 🙂 ha en fin onsdag!

  Kajsa 2014-11-26 10:16:09
  Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   Vad glad jag blir att du gillar den 😀

   Det är helt olika storlekar på olika plagg, ibland har jag XS och ibland har jag XL så jag brukar mäta min kropp efter måtten för de olika storlekarna och välja utifån det 🙂

   Lycka till!

   Fanny Staaf 2014-11-26 12:18:44
   Svara
 • Hej! Är väldigt intresserad av att veta hur lång leveranstiden brukar vara för dig från Etsy. Jag vill så gärna beställa de fina skedarna. Tacksam för svar, väldigt bra blogg! 🙂

  Molly 2014-11-25 22:57:09
  Svara
  • Svar på Mollys kommentar.

   Etsy är ju inte ett företag utan tusentals småföretagare som är samlade på en sida. Med andra ord så är leveranstiden väldigt olika beroende på vad du köper. De stämplarna jag köpte nu kom tex på 3 dagar men jag har för mig att det tog 1,5-2 veckor för skedarna att komma. Minns inte riktigt… Det brukar hur som helst stå vid varje enskild shop 🙂

   Stor kram!

   Fanny Staaf 2014-11-26 09:12:08
   Svara
 • FANNYYYYYY min lilla pajas, ARE YOU ALIIIIVEEEE?! 😀 tänker att jag kan kommunicera med dig här istället då du tagit efter mitt beteende med att inte svara på sms förrän ungefär tre veckor efter att de dimpt/dampt/dumpats ner i inkorgen. ska vi SES i veckan? ja tack. typ innan du försvinner iväg till andra sidan jorden?
  ///vägrar kängurudräkten om du inte svarar

  GRETA 2014-11-25 20:52:19 http://gretawester.se
  Svara
  • Svar på GRETAs kommentar.

   Hahahahahaha, jag ringer dig idag! 😉 <3 (Utan kängrudräkten är vi inte vänner mer….)

   Fanny Staaf 2014-11-26 09:10:42
   Svara
 • Såå fina bilder!!

  Sofia 2014-11-25 19:25:17 http://byfia.com
  Svara
 • Hej Fanny! Tack för en bra blogg. 🙂 undrar hur storlekarna är på den sidan? De flesta koftor/stickat är onesize. Om du beställt någon sån, tror du att jag som vanligtvis har L kan ha en sån storlek? 🙂

  Jenny 2014-11-25 18:46:19
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Hej Jenny!

   Deras storlekar är väldigt varierande så jag har alltid olika men de flesta koftor brukar vara stora när det är onesize. Är du osäker så står alltid alla måtten på kläderna så det är bara att mäta kroppen efter dem 🙂

   Lycka till!

   Fanny Staaf 2014-11-26 09:09:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!