#MYPARTYMYSTYLE – GIRLS NIGHT OUT WITH OASIS

Outfits November 201411 IMG_86272 Outfits November 201413 IMG_85672Outfits November 201412IMG_85472(2)

Dress, clutch, shoes & bracelet: Oasis

Godmorgon! Gud vilken bra helg jag har haft, den har verkligen varit perfekt. Jag hoppas att eran också har varit super och att ni som har varit lediga verkligen har njutit av det till max! Oasis frågade mig för några veckor sedan om jag ville fota ett partytema för deras Holiday Collection och självklart ville jag det! Jag blev tilldelad ”Girls night out” så här har ni en liten partylook istället för vardags som det oftast blir. Jag älskar ju paljetter och det är alltid mitt go-to när jag ska ut, oavsett om det är en topp, klänning eller byxor. Det livar liksom alltid upp!

Good morning! God, what a great weekend I’ve had, it has really been perfect. I hope that yours has been just as good and that you who have been free from work or school really enjoyed it! Oasis asked me a few weeks ago if I wanted to shoot a party theme for their Holiday Collection, and of course I said yes! I was assigned ”Girls night out”. I love the sequins and it is always my go-to when I’m going out, whether it’s a top, dress or pants. It always works!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!