NYBROGATAN 38

Vardagsbilder höst & vinter 20147 IMG_82902 IMG_82792 Vardagsbilder höst & vinter 20148 IMG_83122

God kväll! Jag har haft en supermysig dag med Cajsa på stan. Tanken var dock att vi skulle fota en massa men det regnade konstant så det blev bara dessa lunchbilder tyvärr, men en riktigt god lunch var det! Vi tog entrecote med dillkryddade pommes och tryffelaioli, MUMS! Ytterligare två klappar blev köpta också, och så en liten klapp till mig själv på NK’s te-avdelning, det är ju så svårt att låta bli… Nu ska jag pussa Jesper som ska till Göteborg över helgen hejdå och packa för i morgon och så hoppas jag på att hinna med en liten myskväll med mig själv sedan innan läggdags. Det blir en tidig morgon i morgon, klockan står på 06.00 för att vi ska hinna alla bilder innan det blir mörkt klockan 15. Life of a blogger (;

Good evening! I’ve had a super cozy day with Cajsa in town. The idea was that we would shoot a lot of pictures but it rained constantly, so I just got these lunch these pictures, but it was a really good lunch! We had entrecote with dill flavored fries and truffle aioli, YUM! Two more gifts were bought as well, and a small present for myself at NK’s tea department, it’s so hard to just pass by … Now I’ll kiss Jesper who is going to Gothenburg over the weekend goodbye and pack for tomorrow and then I’m hoping to have time for a cosy night with myself before bedtime. I will have an early start tomorrow, the alarm is set at 6:00so that we have time to take all the pictures before it gets dark at 15. Life of a Blogger (;

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej där. Du har en såå supermysig blogg som jag läst ett tag nu! Jag ska snart börja i gymnset och är jätte nervös! Så tänkte ställa några frågor :), vilket Gymnasie gick du på? Hur var folket/miljön där? Pros ND cons ? Måste man ha en viss stil för att passa in osv? Hade verkligen vart jätte tacksam för svar!:)

  Teresa 2014-11-22 00:49:50
  Svara
  • Svar på Teresas kommentar.

   Hejsan! Tusen tack 🙂

   Att börja gymnasiet är jätteläskigt men också så himla kul! Jag gick på Jensen Norra och där var det ganska blandat med människor men det var inte så mycket mjukisbyxor om man säger så… haha. Det fanns absolut en speciell stil på skolan som de flesta hade men det var absolut inget måste. Jag hade vissa liknande plagg som jag gillade men även mycket annat. Fördelarna med Jensen var absolut lärarna och att man gick halvdagar så att man fick planera sin tid själv, nackdelen var att man knappt hade någon kontakt alls med folk i andra klasser.

   Hemligheten är att bara veta vem man själv är och bestämma sig för det så blir det varken problem med vänner eller stilen! 🙂 Stort lycka till!

   Fanny Staaf 2014-11-23 23:07:17
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!