LATELY ON MY INSTAGRAM

myinsta instaa

Godmorgon! Idag är det fredag och jag har en ledig helg framför mig, så himla härligt! Men det roliga börjar faktiskt redan idag då Cajsa kommer hit och vi ska springa på stan och julklappasshoppa hela dagen. Jag har faktiskt redan börjat med klapparna och har hela 5 julklappar gömda här hemma men jag har en massa fler idéer på vad jag ska köpa idag. Det är synd att alla jag köper julklappar till läser min blogg för annars hade jag kunnat dela med mig av mina idéer, haha, men ni ska som vanligt få julklappstips ändå om någon vecka! Bara en vecka kvar till första advent nu…

Good morning! Today is Friday and I have a free weekend ahead of me, so nice! But the fun actually begins today because Cajsa is here in Stockholm for the weekend and we are going to run around town and shop for christmas gifts all day. I’ve actually already started with the presents and have 5 gifts hidden at home but I have a lot more ideas on what to buy today. It’s too bad that everyone I buy Christmas presents for are reading my blog or I would have been able to share my ideas with you, haha, but you will get Christmas presents ideas anyway in a week or two! Just one week to go until the first of Advent…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!