SUNNY STRIPES

IMG_79672(2)

Igår kikade solen fram bakom molnen! Jag drog direkt med mig Jesper ut på gatan för att knäppa av några bilder innan han skulle åka till skolan. Jag passade på att inviga mina nya, vida byxor från Åhléns. Gillar ni dem? Jag tycker att det är en härlig variation till jeansen och så är de ruskigt sköna. Ni hittar dem här. Till det blev det randigt och sneakers, lite onsdagsaktigt sådär. Nu är det dags att göra kväll här hemma! Kvällarna är verkligen så mycket mysigare nu på hösten när man kan tända ljus, ha på sig tofflor och se på hur mycket film man vill utan att man får dåligt samvete. Myspys!

Yesterday the sun peeked out from behind the clouds! I took with me Jesper out on the street to snap a few pictures before he had go to school. I took the opportunity to inaugurate my new, wide pants from Åhlens. Do you like them? I think it is a lovely variation to the jeans and they are so comfy. With that I wore stripes and sneakers, a typical Wednesday look. Now it’s time to start the evening here in our apartment! Nights are so much cozier in the fall.

Outfits November 20149 IMG_78482 Outfits November 201410IMG_79492IMG_79802

T-Shirt: Espirit, Byxor: Åhléns, Sneakers: Adidas, Klocka: Jespers

T-Shirt: Espirit, Pants: Åhléns, Sneakers: Adidas, Watch: Jespers

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!