FOR SALE: RED DRESS FOR CHRISTMAS

IMG_80802

Dags för mini-bloppis! Jag säljer nämligen bara ett plagg den här gången men det är inte vilket som helst, utan min supersöta julaftonsklänning! Jag har haft på mig den två år så jag är lite sugen på att köpa en ny i år men den är alldeles för fin för att bara hänga i garderoben så jag tänkte att den kanske skulle få vara med och dela julafton med någon av er istället? Det är (som ni ser på bilderna) en röd spetsklänning med tyllkjol i storlek Small från AX Paris. Är ni sugna på att vara med och buda hittar ni traderaauktionen här.

I’m selling my super cute Christmas dress! I’ve worn it for two years so I want to buy a new one this year but I think this on is just too beautiful to just hang in the closet so I hope it gets to share Christmas Eve with one of you instead. Unfortunately, only those who live in Sweden are able to bid on it.

Bloggbilder hv1411(2)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh vart kommer smyckeshängaren i bakgrunden ifrån?? 😀 Ha en trevlig helg!

  Sara 2014-11-22 12:34:06
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Jag har faktiskt designat den själv 🙂 Jag säljer dem på Blomsterrikethome.se!

   Riktigt trevlig helg till dig med!

   Fanny Staaf 2014-11-22 15:02:54
   Svara
 • Storlek? 🙂

  Emilia 2014-11-20 22:51:54
  Svara
 • Kan vara smart att lägga upp/länka bilder på när du har den på dig så man får en bättre bild på hur den ser ut? 🙂

  Alexandra 2014-11-20 13:51:10
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Tyvärr hittade jag ingen där man ser den ordentligt, bara att jag har på mig något rött 🙁 Men den ser ut precis som man tror att den ser ut, tight på överkroppen och vid kjol! 🙂

   Fanny Staaf 2014-11-20 16:23:59
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!