TUTTO BELLO

IMG_76542IMG_76782Vardagsbilder höst & vinter 20146(2)IMG_76602IMG_76952

Goder morgon! Här sitter jag och lyssnar på årets första julmusik och äter mina frukostmackor. Idag står bloggjobb på schemat hela dagen och jag är så himla taggad! Jag ska fixa det sista med planeringen för julkalendern, inhandla en massa grejer till de olika DIY-luckorna, baka, svara på mail och förbereda med lite inlägg tills i helgen då jag kommer ha fullt upp med julbak med Matilda på lördagen och familjemys på söndagen. Ovan ser ni bilder från när jag och Jesper var och åt söndagsmiddag på Tutto Bello. Supermysigt ställe med god mat (och helt amazing efterrätter) . Nej, let’s go!

Good morning! Here I am, sitting in the kitchen and listening to Christmas music while eating my breakfast. Today I have blog work on the schedule all day and I’m so psyched! I’ll fix the final planning for the advent calendar, buy a bunch of stuff to the various DIY posts, bake, answer emails and prepare some posts for this weekend when I will be busy with Christmas baking with Matilda on Saturday and spending time with my family on Sunday. Above you can see pictures from when Jesper and I had Sunday dinner at Tutto Bello. Super cozy place with good food (and totally amazing desserts). No, let’s go!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Gud vilken fin kofta! Vart är det ifrån? 🙂

  Sofie 2014-11-21 23:06:06
  Svara
 • Åh vilka mysiga bilder!!

  maria 2014-11-19 19:17:14 http://mariacharlotte.devote.se
  Svara
 • Har du någon speciell kamera med dig när du är ute t.ex på middag som är lite smidigare att ta med sig än en stor system? isf har du något tips? 🙂
  Love din blogg alltså, så perfekt!

  Maja 2014-11-19 14:52:34 http://www.majavilhelmina.devote.se
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Vad glad jag blir, tack!!

   Nej jag släpar faktiskt med mig systemisen överallt. Jag har provat lite mindre kameror förut men jag får aldrig det resultatet jag vill ha så det är värt det att ta med sig stora kameran istället tycker jag 🙂

   Kram!

   Fanny Staaf 2014-11-19 15:37:04
   Svara
 • Kan inte du göra en playlist med julmusik? Eller om du har en redan som du skulle vilja dela med dig av? 😀

  Rebecca 2014-11-19 09:53:23
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!