RIGHT NOW

IMG_80562

Phuuu! Efter en heldag med spring, fix och avbockade listor har jag nu landat i soffan och väntar på att Jesper ska komma hem från skolan så vi kan laga middag tillsammans, lasagne står på menyn idag. Jag kom precis upp från tvättstugan och nu går Lyxfällan på TVn, tekoppen är fylld till kanten och alla ljus är tända. Med andra ord är jag redo för en riktig mysig onsdagkväll, och jag önskar all er fina läsare detsamma!

Phuuu! After a full day of running around and fixing things I have finally landed on the couch, waiting for Jesper to come home from school so that we can make dinner together. Lasagne is on the menu today. I just got up from the laundry room and now Lyxfällan in on the TV, my tea cup is filled to the rim and all the candles are burning. In other words, I’m ready for a cozy Wednesday night, and I wish all of you beautiful readers the same!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!