THE BOYFRIEND FIT

jeans3

1. / 2. / 3. / 4.

jeans1

1. / 2. / 3. / 4. 

jeans2

1. / 2. / 3. / 4. 

Jakten på de perfekta boyfriendjeansen pågår fortfarande! Hela 3 år sedan var det jag tog upp jakten och än har jag inte hittat några som jag har tyckt om. Antingen har de för smal passform, för stor passform, är för mörka, för slitna eller för raka. De sitter liksom aldrig riktigt som de ska när jag väl får på mig dem. Jag vill att de ska sitta som på modellen längst till vänster på nedre raden men det verkar vara lättare sagt än hittat, så att säga (; Jakten fortsätter…

The hunt for the perfect boyfriend jeans is still going! It was three years ago since I started looking, and still I haven’t found a pair that I’ve liked enough. Either they are too slim, for loose, too dark, too worn or too straight. They never fit me perfectly. I want them to look as on the model on the left in the bottom line but it seems to be easier said than found, so to speak (; The hunt continues …

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!