NEW BASICS

IMG_75932 IMG_75822

Top & Pants: Åhléns, Knits: Gina Tricot

Här om dagen kände jag att det var dags för en liten uppfräschning i min basgarderob så jag tog en sväng förbi Fridhemsplan och köpte två par mysiga, stickade tröjor på Gina Tricot och ett ljuslila baslinne och ett par lite vidare, svarta kostymbyxor på Åhléns. Det är superskönt med lite ny bas att grunda outfitsen med, det kändes som att jag alltid hamnade i samma banor med de gamla. Nu är det bara solen jag väntar på så att jag kan fixa fram lite roliga outfitbilder åt er igen! Men, det ser ut som att jag får vänta ett litet tag… haha.

The other day I felt like it was time for a little freshening up among my basic garments so I took a walk by Fridhemsplan and bought two pairs of cozy sweaters at Gina Tricot and a light purple basic tank and a pair of wide, black pants on Åhlens. It feels super nice with a new base to use in outfits, it felt like I always ended up in the same courses with the old ones. Now I’m just waiting for the sun so that I can fix some nice outfit pictures for you again! But, it looks like I’ll have to wait a little while … haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!