MY CHRISTMAS BEGINS TODAY

IMG_76394 Bloggbilder hv1410(2)

 

Godmorgon! För flera månader sedan bestämde jag mig för att min jul skulle börja idag. Varför? Jo, jag känner att hur effektiv jag än tycker att jag är så hinner jag inte se på alla julfilmer jag vill se, lyssna på jullistan tills jag tröttnar, dricka upp den där flaskan med glögg som jag köper, baka allt julgodis jag vill baka, slå in alla mina julklappar med så mycket kärlek och tid som jag vill och köpa alla mina julklappar i lugn och ro. Därför bestämde jag mig helt enkelt för att börja med julen 2 veckor innan första advent så att jag får två veckor extra på mig för allt det här i år. Detta firade jag med att kila ner till 7eleven tidigt i morse för att köpa saffransflätor till mig och Jesper och sedan kokade jag gröt och te. Bästa starten på dagen, nu är jag verkligen i stämning!

Good morning! Several months ago, I decided that my Christmas would start today. Why? Well, I feel that no matter how effective I think I am, I never have time to watch all the Christmas movies I want to see, listen to christmas music until I get tired of it, drink up that bottle of mulled wine that I buy every year, bake all the candy I want to bake, wrap all my gifts with so much love and time that I want and buy all my Christmas presents in peace and quiet. Therefore, I decided to begin Christmas 2 weeks before the first of Advent so that I get two weeks extra for everything this year. This, I celebrated with running down to 7eleven early this morning to buy saffron braids for Jesper and me and then I cooked rice porridge and tea. Best possible start of the day, now I’m really in the mood!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!