PEARL COLLECTION

IMG_74442

Pearls from Glitter, H&M, Forever 21 and inherited. 

Jag har alltid älskat pärlor och det har sedan jag var väldigt liten dominerat i mitt smyckesskrin. Så ingen var gladare än jag när pärlor helt plötsligt dök upp på trendkartan och sedan i varenda butik. Jag älskar alla dessa dubbelpärlor som framför allt Glitter har kommit med. Jag har två par örhängen i olika modeller och en massa ringar. Ju mer, desto bättre! Eller hur? Det fina halsbandet på bilden har jag fått ärva av mormor.

I always loved pearls and it has since I was very little dominated in my jewelry box. So no one was happier than me when pearls suddenly appeared on the trend map, and after that, in every store. I love all these double pearls, especially the ones Glitter has come up with. I have two pairs of earrings in different models and a lot of rings. The more, the better! Right? The beautiful necklace in the picture I have inherited from my grandmother.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!