RECIPE: HOME MADE GRANOLA

IMG_68442 . . . . . Bloggbilder hv145(3)

God morgon tisdag och alla fina läsare. Här kommer granolareceptet som utlovat! Den är verkligen supergod och inte alls svår att göra. Ingredienserna kan man ju bestämma lite själv så som vilka nötter, frukter och frön man vill ha i. Jag tog bara det jag själv tycker är godast! Denna version är väldigt hälsosam och har bara bra fetter och är nästan osötad så jag ska prova mig på en lite ”onyttigare” version också med mer honung som kan bli lite sådär helglyxig. Så med andra ord, ju mer honung ni har, desto sötare och ”klumpigare” blir granolan. Lycka till!

Good morning Tuesday and all you beautiful readers. Here is the recipe for my granola as promised! Please just write me a comment if you want it in english. It’s really good and not at all difficult to make. The ingredients you can choose yourself, like what nuts, fruits and seeds you want in it. I just took what I like the most! This version is very healthy and has only good fats and are almost unsweetened so I’ll try to make one sweeter version too with more honey for the weekends and special occasions. So in other words, the more honey you have, the sweeter and ”clumsier” the granola become. Good luck!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Åh det ser så gott ut! Ska definitivt testas 🙂

  Emmy 2014-11-16 15:59:31
  Svara
 • Tack så mycket! Det här ska jag testa. Verkar jättemumsigt! 🙂

  Maria 2014-11-11 21:23:30
  Svara
 • Hello! It would be fantastic if you could post the recipe in English 🙂 Thank you!

  Oliwia 2014-11-11 19:25:36
  Svara
  • Svar på Oliwias kommentar.

   Of course!

   You’ll need: 2,5 cup oats, 1 cup chopped nuts, 0,5 cup shredded coconut, 1,5 tbs cardamom, 0,5 cup rapeseed oil, 4 tbs honey, 0,5 cup freeze-dried strawberries, 0,5 cup pumpkin seeds and 0,2 cup chia seeds.

   How to: Mix oats, shredded coconut, cardamom and nuts in a bowl. Add the oil and honey and make sure it’s well blended so that all the dry ingredients have a touch of honey on them. Roast the granola in the oven (175 celcius) for 10 minutes, then stir and roast for another 10 minutes.

   When the granola has cooled of you can add the pumpkin seeds, chia seeds and strawberries.

   Done!

   Fanny Staaf 2014-11-13 13:09:54
   Svara
 • yum!

  giveaway on my blog!

  http://hashtagliz.com

  liz 2014-11-11 17:07:56 http://hashtagliz.com
  Svara
 • Åh, måste testa! Var får man tag på frystorkade jordgubbar? Kram!!

  Eira 2014-11-11 12:32:49 http://www.fashionwardrobe.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!