POLO KNIT

500

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6.

Det mest användbara plagget under vinterhalvåret är utan tvekan den stickade tröjan med polokrage. Så varm och mysigt samtidigt som den är snygg och lätt att variera i olika outfits. Nummer 1 är redan på väg hem till mig men jag är på jakt efter en beige och en svart också, jag får svänga förbi Gina Tricot senare i veckan! De verkar ha många fina i olika färger för riktigt bra priser.

The most useful garment in the winter months is undoubtedly the knitted sweater with a turtleneck. So warm and cozy at the same time as it’s stylish and easy to vary in different outfits. Number 1 is already on it’s way to me but I’m looking for a beige and black one too, I’ll have swing by Gina Tricot later this week! They seem to have many different colors for really affordable prices.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jättefina! Jag håller med dig om de många möjligheterna:) Däremot kan det vara bra att ha i åtanke varför kläderna är så billiga på Ginatricot etc. Det är inte vi västerlänningar som betalar priset, liksom. I alla fall, med den moralpredikningen så önskar jag dig en bra och fin dag!

  Hanna 2014-11-13 09:26:27
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej Hanna!

   Du har helt rätt, nu har jag inte koll på just Gina utan det är väl med H&M jag har hört om. Men man ska absolut tänka till en extra gång!

   Fanny Staaf 2014-11-13 12:56:51
   Svara
 • Åh älskar den förstaaa måste ha!!

  tildis 2014-11-11 19:53:07
  Svara
 • want one! they’re so cozy and cute

  giveaway on my blog!

  http://hashtagliz.com

  liz 2014-11-11 16:40:25 http://hashtagliz.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!