TE-ADVENTSKALENDERN

IMG_64742 Bloggbilder hv143(2)

Det där med adventskalender har blivit lite utav ett problem för mig. Jag vill ju så gärna ha en, just för nedräkningens skull, men den där plastiga chokladen lockar mig inte längre och jag har inte tid att följa kalendern på TV men i år har jag hittat en underbar adventskalender för vuxna, te-adventskalendern! Te och julälskare som jag är så är detta verkligen den perfekta produkten för mig. Förstår ni hur mysigt det kommer bli att vakna upp varje morgon, sätta på vattnet och lirka dagens tepåse ur denna lilla kartong? Jag njuter på förhand! Lådan innehåller alltså 24 numrerade tepåsar med en liten tillhörande text, allt är dessutom KRAV-märkt. Denna kommer verkligen förgylla mitt December i år, ni kan köpa en egen te-adventskalender här. 

Look what I found! A advent calendar for adults, the tea advent calendar! As the tea and christmas lover that I am this really is the perfect product for me. It will be so cozy to wake up every morning, turn on the water and pick today’s tea bag out of this little box! I already enjoy it in advance. The box contains 24 numbered tea bags with a small accompanying text, and additionally, it’s certified by KRAV. This will really brighten up my December this year, you can buy your own tea advent calendar here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Vilken storlek valde du på din kalender? Då det finns två olika priser 🙂

  Tack för tipset! Ska meddela familjen min om denna kalender 😉

  Sofia 2014-11-10 20:27:58
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Hejsan!

   Det är en och samma storlek, bara att en skickas som present och en är bara ”vanlig” 🙂

   Kul att du gillade tipset, kram!

   Fanny Staaf 2014-11-10 20:42:12
   Svara
 • Årechoklad har dock kommit ut med en chokladkalender med finchoklad där man varje dag får en ny spännande smak som alla låter lika goda!! Tips! De är dock rätt dyra men det är ju bara jul en gång om året 😉

  Alexandra 2014-11-10 19:46:59
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Haha, jag har en sådan med 😉 Vi säljer Åre Choklad där jag jobbar så fick syn på dem när jag köpte in sist!

   Fanny Staaf 2014-11-10 19:56:52
   Svara
 • Men fy vilken rolig grej! Jag är också en teälskare, detta vore ju perfekt! Tack för tipset 🙂

  Emmy 2014-11-10 17:27:40
  Svara
 • Sarah: på www.teadventskalendern.se 🙂

  Sofie 2014-11-10 14:43:19
  Svara
 • Åh va roligt! Vart kan man köpa de?

  Sarah 2014-11-10 13:33:28
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!