MY SATURDAY

IMG_68082 IMG_68202

Här är två bilder från när vi åt middag på Capri Due i lördags! Jespers familj var ju som sagt här hela helgen så vi har mest bara umgåtts med dem och haft det så himla mysigt. I lördags blev det först fördrinkar och sedan blev vi alla överraskade med biljetter till showen ”R.E.A” på Intiman, superrolig och sevärd! Efter det blev det middag på Capri Due och sedan avslutade vi kvällen med bowling. Helt perfekt lördag med andra ord! Idag är det måndag, ny vecka och back to work (och tandläkaren). Vi hörs lite senare!

Here are two pictures from when we had dinner at the Capri Due this Saturday! Jesper’s family was here the whole weekend so we mostly just spent time with them and it was so cozy. First we had drinks at Melanders and then we were all surprised with tickets to the show ”REA” at Intiman, super funny and worth seeing! After that we had dinner dinner at the Capri Due and then we went bowling. An absolutely perfect Saturday in other words! Today is Monday, new week and back to work. Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!