SUNDAY START

IMG_67852 Vardagsbilder höst & vinter 20145(2)

Godmorgon! En söndag ska startas med en riktig pang-frukost och det var precis vad vi gjorde idag. Smoothies med chiafrön, färskt surdegsbröd, hemmagjort granola med grekisk yoghurt (recept kommer), te, ägg och årets första mandariner. En riktig superstart! Ser ni förresten mitt nya porslin? Kopparna och skålarna kommer från ett märke som heter Bloomingville och jag älskar att man kan mixa och matcha som man vill mellan mönster och färger och att de ändå ser ut som att de passar ihop. Detta kommer absolut bli något som jag vill samla på mig mer av, lite röda tillskott skulle sitta fint för att ge samlingen lite mer djup och färg! Ni hittar alla koppar, skålar och en massa annat i serien här. 

Good morning! A Sunday is supposed to start with a really big breakfast and it was exactly what we did today. Smoothies with chia seeds, fresh sourdough bread, homemade granola with Greek yogurt (recipe is coming), tea, eggs, and the first tangerines. A real super start! Do you see my new porcelain, by the way? The cups and bowls are from a brand called Bloomingville and I love that you can mix and match as you wish between designs and colors, and they still look like they fit together. This will definitely be something that I want to collect more of, some red ones would be nice! You will find china here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!