WEEKEND MOODBOARD

weekend1 weekend2 weekend3

Good morning! Det är fredag och jag är ledig i helgen, underbart! Hela Jespers familj kommer hit så vi ska spendera så mycket tid med dem som möjligt. Först ska jag dock börja dagen med en promenad bort till ICA för att hämta ett paket och sedan en pangfrukost i sängen. Jag börjar helgen tidigt helt enkelt!

Good morning! It’s Friday and I’m off work this weekend, wonderful! Jesper’s family comes here to visit all weekend so we’ll spend as much time with them as possible. First, however, I start the day with a walk to ICA to collect a package and then a big breakfast in bed. I’m starting the weekend early!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Fanny! Jag vet ju precis som alla andra att du reser väldigt mycket och det är många gånger jag vill gå in och kolla tillbaka på dina resor men det är så jobbigt att behöva bläddra igenom alla dina resor du har på ”Travel”, så jag ber dig, skulle du kunna göra några underkategorier eller något där det står varje resa och vilket år typ ”London 2012” eller något sådant, hade varit JÄTTE tacksam! 😀

  Malin 2014-11-07 16:04:30 http://edvarsson.for.me
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Hej Malin!

   Vad kul att du vill titta tillbaka på mina resor 🙂 Tyvärr så kan jag inte lägga underkategorier utan att alla på hela Metro Mode måste få det då våra designer hänger ihop, haha. Och det känns lite väl att göra en helt ny kategori för varje resa får då skulle det bara bli rörigt bland kategorierna men om du inte hittar något eller tycker ett är jobbigt att bläddra så maila gärna mig eller kommentera ett inlägg så kan jag leta upp det och länka till dig 🙂 Jag har nog bättre koll på ungefär när alla resor var så jag kan leta upp det rätt snabbt!

   Kram!

   Fanny Staaf 2014-11-07 16:21:42
   Svara
 • Fantastiska bilder! Ha en fin fredag 🙂

  pilla 2014-11-07 12:14:10 http://pernillabredolt.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!