STEFANY

IMG_65653(2) IMG_65754(2)

New shoes from here. 

Det fina med att man snart ska flytta till ett land där det är sommar nästan året om är att man kan fortsätta köpa sommarskor med gott samvete även fast kylan har kommit för att stanna utanför fönstret. Jag har letat efter högklackade sandaler med snörning sedan i våras så jag blev superglad när jag hittade dessa, vi får se om jag kan hålla mig till Australien eller om det blir smyganvändning innan. Jag önskar er alla en fin fredagskväll!

The nice thing about moving to a country where it is summer almost all year is that you can continue to buy summer shoes even though the cold has come to stay outside my window. I’ve been looking for high-heeled sandals with laces since last spring, so I was super happy when I finally found these. We’ll see if I can save them for Australia or if I’ll use them before even though they are too cold. I wish you all a nice friday night!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!