WINTER READING LIST

readinglist

Här om veckan inhandlade jag lite nya böcker som jag tänkte plöja av i vinter. En oläst från båda mina favoritförfattare (Lisa Jewell och Nicholas Sparks) och sedan ”The Secret” som jag blivit tipsad om. Jag hoppas att de alla är så bra som jag tror att de är, jag skriver givetvis recensioner om dem när de är utlästa! Nicholas Sparks ”The Choice” är ju näst på kö att bli film av hans böcker så då måste den ju helt enkelt vara en av de bästa. Här ni läst något bra på senaste tiden, eller kanske någon av dessa? Ge mig gärna en massa av era tips! Det kommer behövas de kalla och ruskiga månaderna vi har framför oss nu.

The other week I bought some new books that I thought I’d read this winter. One from both of my favorite authors (Lisa Jewell and Nicholas Sparks) and then ”The Secret” that everyone is talking about. I hope they are all as good as I think they are, of course, I’ll write reviews about them when I’m finished! Nicholas Sparks ’The Choice’ is next in line to become movie of his books so it simply must be one of his best. Have you read anything good lately, or maybe one of these? Please give me all you tips! It will be much needed these cold months that lie ahead of us. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • I’m reading ”The Circle” by D. Eggers, an author that you might like that I think is great is Anne Tyler from Baltimore, her characterization is phenomenal and can weave past and present together beautifully.

  Aaron 2014-11-08 10:32:12
  Svara
 • Hej Fanny! En författare som jag verkligen börjat ÄLSKA på senaste tiden är Lesley Pearse. Hon skriver så bra! Oftast är det om personer som lever lite tillbaka i tiden, ofta på 1800-1900 talet, jag trodde inte jag skulle gilla sånna böcker eftersom att historia inte är något för mig, men har blivit lite smått förälskad. Gillar alla böcker jag läst av henne men kolla extra mycket in boken ” Belle” och även fortsättningen som heter ”Belles löfte”. Två böcker som är svåra att slita sig ifrån!
  Ha en jättebra dag nu och hoppas Australien passar er bra, är spänd på att läsa om ert liv där borta, kram!

  Sandra 2014-11-07 17:36:01
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Hej! Läste ”Belles löfte” först och insåg att det fanns en före haha. Hade inga problem att hänga med och den va superbra! Älskar att det fanns små mystiska fashbacks med, det blev liksom som en ”trailer” eller ”sneak peak” till den första boken! Trodde inte heller att jag skulle gilla den. Den påminner faktiskt om trilogin av Tamara McKinley på något sätt, kanske tack vare miljön! Jättebra! Nu måste jag leta upp fler böcker av henne ! 🙂

   N 2014-11-19 04:00:14
   Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Det låter ju superbra! Tusen tack för tipset! 🙂

   Kram!

   Fanny Staaf 2014-11-08 11:19:02
   Svara
 • hihi, jag har precis börjat läsa 3an i ”the Secret” serien, köpte den igår! Great minds thinks a like 😉

  Emelie 2014-11-07 09:23:25
  Svara
 • Jag läste boken One Hundred Names av Cecilia Ahern (samma författare som P.S. I love you) i somras och den var otroligt bra, helt klart min absoluta favorit. The best of me av Nicholas Sparks som snart kommer ut på film i Sverige var riktigt bra, dock var inte filmen någon höjdare.

  Agnes 2014-11-07 07:50:57 http://agnesmiltonaupair.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Agness kommentar.

   Tack för tipset!

   The best of me läste jag i sommras och älskade den, väntar med spänning på att filmen ska komma till sverige men vad tråkigt att du inte gillade den 🙁 Jag får se vad jag tycker!

   Fanny Staaf 2014-11-07 16:23:56
   Svara
 • Harry Potter-böckerna ska jag plöja igenom nu. Särskilt November månad som är som mörkast känns desto passande med Harry Potter. Är ingen Bok-människa, Men dessa mörka månader gör att man blir lässugen. Håller även på att läsa den första boken Cirkeln ur trilogin.
  Kan säga att The secret gör under!! Den är typ det heligaste jag har ^^ Haha.

  Lisa 2014-11-07 00:46:43
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Känner precis som dig, är inte så sugen annars förutom på semestern men nu när det är så mörkt och dystert behöver man lite böcker att pigga upp sig med!

   Harry Potter låter supermysigt men det är ett rejält projekt, haha.

   Kram!

   Fanny Staaf 2014-11-07 16:24:49
   Svara
 • Livet efter dig med Jojo Moyes. Att en tjej utan intresse för böcker streckläste denna bok borde vara ett positivt tecken, right?:-)

  Maja 2014-11-06 22:10:12 http://majaellvin.forme.se
  Svara
 • Har läst både Fågelburen och The Choice. Verkligen jättebra båda två! Jewell och Sparks är två av mina favoriter också 🙂 Jag har gillat alla dina boktips hittills så jag tror du kommer gilla den här – Sophies historia av Jojo Moyes. 🙂

  Jenny 2014-11-06 17:04:26
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Vad kul att de var bra, då får jag sätta igång direkt!

   Och tack för tipset, den hamnar direkt på julönskelistan 🙂

   Kram!

   Fanny Staaf 2014-11-06 17:11:53
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!