LEATHER CONTRASTS

Outfits November 20142 IMG_24022 Outfits November 2014 IMG_23782 Outfits November 20141

Skjorta: Sheinside (HÄR), Kappa: BikBok, Jeans: TopShop, Skor: Gamla

Shirt: Sheinside (HERE), Coat: BikBok, Jeans: TopShop, Shoes: Gamla

God morgon! I morse när jag låg sådär halvvaken i sängen så viskade Jesper ”Fanny?” och jag grymtade något nyvaket ”Mmmh” tillbaka. ”Fanny, det snöar!” och reaktionen var utan tvekan Fanny 4 år, haha. Jag hoppade upp med ett litet glädjetjut och satt sedan och tittade på snöflingorna i 10 minuter innan jag kunde gå till köket och göra en kopp te. Vi har ju sängen precis vid ett stort fönster och sover utan rullgardin så effekten blev ju maximal när man tittade ut. Jag önskar att jag hade ett litet barn att dela denna glädje med, Jesper är nämligen inte på i närheten av min glädjegrad så jag får försöka dela det med er istället. Nu är nästa steg att snön ska lägga sig på marken bara, men det är ju det fina med lägenhet, man behöver inte se marken om man inte vill.

Idag ska jag bara mysa runt hemma! Jag ska göra egen granola, para ihop luckorna med datumen till julkalendern och fylla i lite olika papper till Australien. Men forsätter detta väder (vilket SMHI säger att det ska göra) så kan inte den här dagen bli annat än supermysig. Vi hörs senare!

Good morning! This morning when I was half-awake in bed, Jesper whispered ”Fanny?” I grunted something like ”Mmmh” back. ”Fanny, it’s snowing!” and the reaction was undoubtedly Fanny 4 years old, haha. I jumped up with a little of shout of joy and then sat and watched the snowflakes for 10 minutes before I could go to the kitchen and make a cup of tea. We have the bed right by a large window and sleep without curtains so the effect was maximal when I looked out the window. I wish I had a child to share this joy with because Jesper is not even near happy enough so I’ll try to share it with you instead. Now the next step is for the snow to stay too, but that’s the beauty of living in a apartment, you don’t have to see the ground if you do not want to.

Today I will just stay at home! I’ll make my own granola, pairing posts with dates to the advent calendar and fill out some papers for Australia. But if this weather continues (which SMHI says it will) this day can’t be anything but super cozy. Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Åh lägg gärna upp receptet på granolan. Jag har försökt göra egen utan att riktigt lyckas.

  Maria 2014-11-07 12:50:48
  Svara
 • Jag håller med dig! Hela dagen blev riktigt bra trotts ett intensivt pluggande till den kommande tentan. Jag tackar snön för det 🙂

  Ellinor 2014-11-06 21:03:16
  Svara
 • so cute! the detail on the top is great

  giveaway on my blog

  http://hashtagliz.com

  liz 2014-11-06 16:14:43 http://hashtagliz.com
  Svara
 • Jag är precis likadan!!! Älskar detta! Dock inte nu när det är lite för ”varmt” så det blir slaskigt utan det ska bita lite i kinderna av kyla och gnistra av snö på marken

  Alexandra 2014-11-06 14:25:37
  Svara
 • I’m not quite as enthusiastic about it, haha, but good for you!

  Aaron 2014-11-06 10:32:36
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!