FIRST TULIPS OF THE SEASON

IMG_21622 IMG_21872

Säsongens första tulpaner står på mitt köksbord idag! Den fina kannan hittar ni här. 

Hej på er! Idag har jag flängt runt hela dagen. Jag började med att åka hem till Greta för att hjälpa henne fota nya headerbilder följt av lunch och sedan har jag sprungit runt på stan och inhandlat en massa saker som jag behöver till några av luckorna i julkalendern. Jag är så himla taggad på att börja nu nu nu men jag får snällt hålla mig 4 veckor till. Nu ska jag svira om till myskläder och koka ihop middag till mig och Jesper, ha en superfin kväll alla underbaringar!

Hello there! Today I’ve had a full schedule. I started with going to Greta’s to help her shoot some new pictures for her header followed by lunch, and then I’ve been running around town buying a lot of things that I need for some of the doors in the Advent calendar. I’m so psyched to start now now now but I’ll have to wait 4 more weeks. Now I’ll change to more comfy clothes and cook dinner for me and Jesper, have a super nice evening all you wonderful people!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!