KARDEMUMMAMUFFINS MED HALLON

IMG_19352(3) . . . . . IMG_19622(2)

Förra veckan provade jag en lite höstigare version av mina hallonmuffins, jag la till kardemumma i smeten! Det blev faktiskt riktigt gott och kändes lite annorlunda från de muffins jag annars gör. Hur fina är förresten inte dessa formarna? Jag ville nästan i baka i dem för att de är så söta! Jag hittade dem hos Pysselgumman och var tvungen att slå till direkt, ni hittar dem här. Nästa gång kanske jag slår till på hela baksetet!

Last week I tried a more atumny version of my raspberry muffins, I added cardamom in the batter! It was actually really good and it felt a little different from the muffins I usually do. How beautiful are these molds? I almost didn’t want to use them because they are so cute! I found them at Pysselgumman and had to buy them right away, you can find them here. Maybe next time I buy to the whole baking kit!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jag verkligen älskar dessa inlägg, speciellt matträtterna du lägger ut! Men gillar de små bakverken med och på torsdag har jag tänkt att laga dessa muffins då det är min tur att baka till fika stunden på fredag 🙂 Kram

  jenny 2014-11-04 20:07:49
  Svara
  • Svar på jennys kommentar.

   Vad kul att du gillar dem! 🙂 Jag själv tycker det är superroligt att lägga ut maträtter med bakverken brukar få mycket bättre respons så därför har jag mer av det. Kanske får slänga in lite mer mat då 🙂

   Lycka till med muffinsen! Kram

   Fanny Staaf 2014-11-06 10:34:42
   Svara
 • Oj, länken verkade inte fungera. Här är blogginlägget http://idamarie.chic.se/welcome-to-our-home/#disqus_thread det är bild 4 och 5 med blomman i guldkruka som jag funderade över . Tycker att den är så himla fin! Tror du att den finns på Blomsterlandet?

  Cilla 2014-11-04 10:49:56
  Svara
  • Svar på Cillas kommentar.

   Hej Cilla!

   Blomman på bilden heter Sicksack och är ganska lik Sophoran som jag skrev om men lite mörkare och inte lika ”gullig”. 🙂 Jag har ingen koll alls på Blomsterlandets sortiment men vi på Blomsterriket har den i alla fall inne nu! 🙂

   Kram!

   Fanny Staaf 2014-11-04 17:03:11
   Svara
 • Hej Fanny! Jag ramlade in på din blogg genom ditt inlägg om favoritblommor. Har du någon aning om vad denna blomma kan vara för något? http://idamarie.chic.se/files/2014/11/guldkruka.jpg Tycker att den påminner lite om en av bilderna du la upp, men inte helt. 🙂 Jättebra och inspirerande blogg btw! Älskar alla fina bilder. 🙂

  Cilla 2014-11-04 10:47:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!