START THE WEEK WITH A BOOM

IMG_11802 IMG_11842

Godmorgon! Det känns som att det alltid är måndag när jag skriver det? Minst tre dagar i veckan i alla fall, haha. Nu är vi i alla fall här igen, måndag och ny vecka. Jag jobbar min långa dag idag så jag ska strax börja fixa mig inför det men först blir det långfrukost i soffan framför Nyhetsmorgon. Jag längtar verkligen till Nyhetsmorgon i December, det är så himla juligt och mysigt då! Men vi hörs senare under dagen mina finisar ♥

Good morning! It feels like it’s always Monday when I write that? At least three days a week anyway, haha. Now we are here again, Monday and a new week. I work my long day today so I’ll leave for work soon but first it will have a long breakfast on the couch watching swedish Nyhetsmorgon. I really long for Nyhetsmorgon in December, it is so cozy and christmasy then! I’ll write later in the day my lovely readers ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!