MY NEW BABY

IMG_18362 IMG_18542

Canon EOS 6D + Canon EF 24mm f/2.8 ISUSM

Okej, jag kunde inte hålla mig. Jag sprang iväg direkt i morse när Scandinavian Photo öppnade och köpte min nya kamera + ett vidvinkelsobjektiv. Såå nöjd hittills! Det är så mycket lättare att fota med den inomhus då den är superbra i dåligt ljus och bilderna känns mycket proffsigare och framför allt skarpare. Att jobba med vidvinkel kommer nog ta ett tag att vänja sig vid då jag alltid fotar med mitt 50mm vilket känns som motsatsen men det är galet kul att få med så mycket i bilderna. Jag tror att detta och mitt gamla kommer kompletera varandra perfekt och det bästa är att båda är så små och lätta så jag kommer kunna bära med mig båda jämt. Nu ska jag sätta mig ner och försöka lära mig kameran ordentligt, sedan blir det fredagsbak!

Okay, I couldn’t wait. I ran away immediately when I woke up this morning and bought my new camera + a wide angle lens. Sooo happy so far! It’s so much easier to shoot with it indoors because it works great in low light and it feels much more professional and above all I get sharper pictures. Working with a wide angle will probably take a while to get used to because I always shoot with my 50mm which seems like the opposite, but it’s so much fun to get this much in the pictures. I think this and my old lens will complement each other perfectly and the best part is that both are so small so I will be able to carry both with me all the time. Now I’ll sit down and try to learn everything about the camera, then I will try out a new recipe!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!