NR. 4 WITH ELLOS – PARTY LOOK

IMG_12812 IMG_15272 Vardagsbilder höst & vinter 20142 IMG_14982 IMG_15512 Outfits Oktober 20142(2)

Kappa: Ellos, Skor: Zara, Örhängen: Antikt, Clutch: Gammal

Coat: Ellos, Shoes: Zara, Earrings: Antikt, Clutch: Old

Min sista look i samarbete med Ellos skulle vara en partylook och jag har provat kappan med alla paljettklänningar jag har utan att det har känts helt rätt, kappan försvinner liksom för mycket. Sedan kom jag på att det är såhär kappan är absolut finast, i sin enkelhet där den får glänsa ordentligt. Det är ju ett partyplagg i sig självt med den fina kragen. Denna tillsammans med den lilla svarta och klackar fungerar på alla vinterns fester. Ni hittar kappan här.

My last look in cooperation with Ellos was supposed to be a party look and I’ve tried all the sequin dresses I have but it hasn’t felt quite right, the coat disappears too much. Then I realized that this is the way the coat is absolutely the most beautoful, in its simplicity, where it gets to be in the spotlight. It’s a party garment in itself with the beautiful collar. This toghether with the little black dress and heels works for all winter celebrations.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!