NOT THERE YET

outfit 818d7c45f5dbb17f5249b5d7fcdc70df_980x0_c_85_s_v4

Godmorgon! Här sitter jag och försöker lära mig att dricka kaffe. Det går inget vidare dock, tror jag ger upp direkt. Min mage är fortfarande inte 100 så jag har fått i uppgift att vara så still jag bara kan då det har blivit värre när jag rört på mig mycket. Det blir mycket bloggläsning och julkalendersplanering för min del men lite senare idag måste jag ut och göra några ärenden, jag kanske till och med hinner fixa lite outfitbilder till er. Ser fram emot att klä mig i kläder som inte är mjukisbyxor! Haha. Vi hörs senare ♥

Good morning! Here I am trying to learn to drink coffee. It didn’t go so well so I think I’ll give up immediately. My stomach is still not 100% so I have been told to be as still as I can because it gets worse when I move a lot. It will be a lot of blog reading and advent calendar planning on my part today but a little later I have to out and run some errands, I might even have time to take some outfit pictures for you. Looking forward to dress in clothes that are not sweatpants! Haha. Talk to you later ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vad sa läkaren då? Vad var det för fel? :/

  S 2014-11-01 09:43:25
  Svara
 • Jag har haft samma magproblem sedan 3 dagar tillbaka! Jag hade tänkt att det skulle gå över, lite ont i magen klarar man väl av. Men då kanske det är dags att söka upp en läkare ändå?

  Elin 2014-10-31 09:13:27 http://photobyew.blogg.se
  Svara
 • Om magen inte är 100 kanske det inte är en bra idé att dricka kaffe? Det är ju generellt ganska elakt mot magen 🙁 Men gott som tusan tycker jag att det är och unnar mig några koppar i veckan ändå 😀

  Johanna 2014-10-30 12:41:48
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!