DESK DREAMING

deskdreaming

Godmorgon! Här sitter jag och drömmer om ett skrivbord. I en etta är det inte riktigt vad som prioriteras när man ska möblera, skulle man välja bort sängen, soffan eller matbordet liksom? Haha. Men med tanke på all tid jag lägger på bloggen och allt tid jag snart kommer lägga på plugg så skulle det vara underbart med en egen inspirerande arbetsplats. Jag håller tummarna för att det kommer finnas plats i lägenheten i Australien! Så länge får matbordet duga ♥

Good morning! Here I am, dreaming about a desk. In a one room apartment that is not really what is prioritized when to furniture, or should I give up the bed, sofa or dining table? Haha. But given all the time I spend blogging and all the time I will spend on studying soon it would be wonderful with my own inspiring workplace. I keep my fingers crossed that there will be room for one in the apartment in Australia! For now the kitchen table will have to do ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!