MY 10 FAVORITE TRACKS RIGHT NOW

Bloggbilder hv14(2)

track1(2) track2 track8 track5track4 track3track6track9 track7track10

Godmorgon! Det var länge sedan jag tipsade om musik så här har ni mina 10 favoritlåtar just nu. Just nu sitter jag och äter lite frukost och ska alldeles strax försöka ta mig iväg till vårdcentralen. Jag ringde dem i morse och de gav mig en akuttid direkt även fast jag sa att det gör ont men inte så ont så att jag inte kan hantera det. Magen är tydligen oftast ingenting som inte går över av sig självt men när det väl är något så är det ofta akut så det var skönt att inte få en tid om 3 dagar eller så. Vi får se hur det går!

Good morning! It’s been a long time since I told you about my music favorites so here are my 10 favorite songs right now. Right now I’m having some breakfast, and will shortly try to walk away to the medical center. I called them this morning and they gave me a emergency appointment with a doctor even though I said that it hurts but not so bad that I can’t handle it. We’ll see how it goes!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Krya på dig!
  Undrar lite över hur storleken i jackan är, på ellos står det bland kommentarerna att den är liten i storleken. Stämmer det? Vill inte råka klicka hem fel storlek direkt haha 🙂

  Elin 2014-10-28 20:14:01
  Svara
 • I hope you get excellent medical care quickly Fanny, I will pray that you are o.k., and are healthy again soon. Take good care sweetie,
  hug
  I don’t know most of these songs, I rarely listen to new stuff, tonight it’s been all kinds of Steve Winwood songs

  Aaron 2014-10-28 10:02:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!