SIMPLE IS BEAUTIFUL

inspo1 inspo2 inspo3 inspo4

Lite inspo för veckan! Gud så snabbt helgen gick den här gången, jag tycker alltid att det blir så när man går ut på lördagar. Då går hela dagen på lördagen åt att ”vila ut sig”, duscha och fixa och sedan ligger man halvdöd och orkar inte göra någonting alls hela söndagen, haha. Nästa lediga helg får bli en sån där perfekt helg med lyxig frukost i sängen, långpromenad, bio och ett glas vin till middagen. Nu ska jag iväg till jobbet, men vi hörs efter att jag slutat!

Some inspo for the week! How quickly the weekend went by this time, I always feel like that when I go out partying on Saturdays. I prepare to go out all Saturday and then it lie half dead on the couch without the will to do anything at all the whole Sunday, haha​​. The next free weekend must be one of those perfect weekends with a big breakfast in bed, long walks, cinema and a glass of wine with dinner. Now I’m off to work, but I’ll write when I get home!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Since I quit drinking, I definitely do not miss the hangovers, haha.

    Aaron 2014-10-27 10:09:33
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!