RIGHT NOW

IMG_10832(2)

Det är inte varje dag ni får en oredigerad ”right now”-bild tagen i mörkret inte! Men ibland måste man ju göra undantag, haha. Jag fick gå hem tidigare från jobbet då jag har haft superont i magen hela dagen och det liksom ”hugger” i sidan varje gång jag ställer mig upp eller går. Jag har ingen aning om vad det kan vara men det känns som något mer än bara vanligt ont i magen. Så nu har jag bäddat ner mig i soffan med en ny bok och en kopp te och hoppas att det går över av sig självt tills i morgon. Jag blir aldrig mindre och ynkligare än när jag är sjuk eller har ont, då vill jag egentligen helst bara vara hos mamma men Jesper duger också bra så nu vill jag bara att han kommer hem och pussar mig i pannan och säger att allt kommer bli bra… (;

It’s not every day you get an unedited ”right now” picture taken in the dark! But sometimes I have to make exceptions, haha. I got to go home early from work because my stomach hurts like crazy every time I stand up or walk. I have no idea what it can be but it feels like something more than just the usual pain in the stomach. So now I have put myself on the couch with a new book and a cup of tea and hope it will get better until tomorrow. Now I just want to Jesper to come home and kiss me on the forehead and say that everything will be okay too… (;

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Krya på dig !

  Elvira 2014-10-28 22:19:18
  Svara
 • Ser sjukt mysigt ut, men kanske inte så mysigt med magont. Hoppas det blir bättre! Kram 🙂

  Malin 2014-10-27 21:16:37 http://malinspats.blogg.se
  Svara
 • Roligt med sådana här ”right-now” inlägg från din sida! 🙂

  Moa | hobbyfotograf 2014-10-27 19:00:27 http://moahakansdotter.blogg.se
  Svara
 • Håll koll så att det inte är blindtarmen, krya på dig!

  Sofia 2014-10-27 17:45:35
  Svara
 • hope you feel better! enjoy the coziness!

  http://hashtagliz.com

  liz 2014-10-27 17:16:45 http://hashtagliz.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!