SUPER BREAKFAST: CHIA PUDDING

IMG_10582 . . . . . Bloggbilder hv141(2)

Jag antar att ingen har missat det nya trendfröt, Chiafrön? Chiafrön är pyttesmå och smaklösa men sprängfyllda med fiber, protein, omega3 (8 gånger mer än i lax!), kalcium, järn och en massa vitaminer. Man kan strö fröna över gröten, yogurthen, soppan eller ha dem i matlagningen men här kommer ett litet gott frukostrecept på hur du kan starta dagen med en riktig bomb av detta. Jag tycker att den är väldigt mättande så jag äter bara en halv portion varje morgon (receptet är egentligen för två portioner). Hoppas ni gillar det!

I guess no one missed the new trend seed, chia seeds? Chia seeds are tiny and tasteless but bursting with fiber, protein, omega-3 (8 times more than in salmon!), Calcium, iron and lots of vitamins. You can sprinkle the seeds over your porridge, yogurth, soup or have them in your cooking but here’s a small breakfast recipes on how you can start your day with a bomb of all this. I think it’s very filling so I only eat half a serving each morning (the recipe is actually for two servings).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!