NR. 3 WITH ELLOS – LONG WALK LOOK

IMG_08282 IMG_09502 Outfits Oktober 2014(2) IMG_09022 Outfits Oktober 20141(2) IMG_08572

Jacka: Ellos, Tröja: Mammas, Jeans: TopShop, Stövlar: Hunter

Jacket: Ellos, Sweater: My mothers, Jeans: TopShop, Wellies: Hunter

Veckans Ellos-look! Denna vecka körde jag på långpromenadstema (en regnig dag, därav gummistövlarna). Denna jacka är så himla varm och skön och jag som annars inte alls gillar dunjackor är riktigt förvånad över hur mycket jag gillar denna. Jag gissar att det är gulddetaljerna som gör det. Den kommer absolut att bli en vardagsfavorit och passar som sagt även perfekt till långpromenaden, friluftsdagen eller helgen på landet. Här hittar ni jackan. 

This weeks Ellos look! This week I chose a long walk theme (a rainy day, hence the wellies). This jacket is so warm and comfortable and I who don’t really like down jackets are really surprised of how much I like this. I guess it’s all the gold details. It will definitely become a everyday favorite and it’s perfect for long walks, a day outdoors or a weekend in the country house.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!