EN DAG FÖR DIG

nina

Idag åker jag till Falun för att vara med på min kusin Nina’s begravning. Jag har fortfarande inte helt förstått att hon är borta men jag antar att det kommer idag när alla är samlade och allt blir så tydligt. Det ska i alla fall bli skönt att få träffa alla nära och kära. Jag väljer att fatta mig kort här men jag ville bara skriva att jag tar bloggledigt idag, i morgon är jag tillbaka med nya uppdateringar. Trevlig helg alla läsare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Tråkigt att sånt ska behöva ske, speciellt en sån ung tjej (hon såg inte ut att vara mycket äldre än dig). Jag beklagar Fanny, och hoppas att dagen blev bra och fin ändå <3 Massa styrkekramar

    MALIN 2014-10-25 01:37:47 http://malinkirstine.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!